Waarom een alles in 1 pakket voor thuis?

Waarom een alles in 1 pakket voor thuis?

We maken in Nederland volop gebruik van internet, telefonie en tv. De meeste huishoudens hebben dan ook alle drie diensten. Daarom is het gebruikelijk om te kiezen voor een alles in 1 pakket. Zo heb je het beste van drie werelden en hoef je je geen zorgen te maken dat je niet kunt internetten, bellen of tv kunt kijken. Lees hier meer over alles in 1 en waarom het een goede keuze voor thuis is.

Alles in 1 voor thuis

Er zijn meerdere redenen om voor een alles in 1 pakket te kiezen. We zetten hieronder de belangrijke redenen op een rijtje: 

  • Alles centraal
  • Voordelig door combinatie
  • Kwalitatieve en betrouwbare netwerken
  • Extra’s bij providers

We lichten hieronder deze redenen toe.

Alles centraal

Het grote voordeel van een alles in 1 pakket is dat je zowel internet als telefonie en tv bij één provider afsluit. Dat betekent dat alles centraal is: je kunt bij vragen of opmerkingen bij één provider terecht, in plaats van voor elke dienst een andere provider. Dit maakt het proces veel eenvoudiger. Ook kun je bijvoorbeeld online alles (internet, telefonie en tv) bij de website van één provider bekijken.

Voordelig door combinatie

Omdat je voor alles in 1 kiest, kun je een voordelige deal hiervoor krijgen. Providers vinden het namelijk ook fijn als men via hen alle drie diensten afsluit (internet, telefonie en tv). Soms worden hiervoor kortingen en aanbiedingen gegeven, maar er zijn ook normale voordelige pakketten. 

Kwalitatieve en betrouwbare netwerken

Je kunt bij de grootste providers van Nederland (T-Mobile, KPN en Vodafone) alles in 1 krijgen. Zij hebben alle drie kwalitatieve en betrouwbare netwerken. Er zijn ook providers die van hun netwerk gebruik maken (zo maakt XS4All gebruik van het KPN netwerk), waardoor ook bij deze providers het netwerk kwalitatief en betrouwbaar is. 

Extra’s bij providers

Providers bieden bij alles in 1 regelmatig bonussen aan. Zo kun je bij het bestellen van alles in 1 pakket extra tv zenders er gratis bij krijgen, of je krijgt sneller internet. Die extra’s krijg je, omdat het voor providers ook voordelig als men zowel internet, telefonie als tv in een keer aangeschaft.

Reacties zijn gesloten.