De features van de iPhone 11 Pro

De features van de iPhone 11 Pro

Sinds de productie in 2019 heeft Apple aangekondigd dat iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max op 20 september worden uitgebracht, waarmee liefhebbers van iPhone-producten zijn veroverd. Veel van de voorbestellingen begonnen op 12 september. Het is interessant dat de consumentenrapporten hebben bewezen dat de nieuwe iPhone 11, Pro en Pro Max de concurrentie versloegen en het de beste telefoons zijn in de top 10 van wereldenproductie. In feite promootte Apple deze modellen met de meest betaalbare prijs op de markt die ongeveer 699 dollar was om inruil van eerdere modellen te promoten om de kosten te verlagen. Hier zijn enkele features en voordelen van de Pro

Camera aan de achterkant
De camera heeft een drievoudige lens en een breder egaal met ultragroothoeklenzen en telefoto zoals veel mensen hadden voorspeld. Met deze functie kunnen gebruikers de instellingen voor bijsnijden en zoomen automatisch aanpassen nadat de foto is gemaakt. Het heeft ook een nieuwe nachtmodus die automatisch wordt ingeschakeld om foto’s in situaties met weinig licht op te fleuren en ruis te verminderen. Het heeft ook een volgende generatie Smart HDR die beter is dan vorige modellen. Met de nieuwe Deep Fusion-functie, beschikbaar in iOS 13.2, worden geavanceerde machine learning-technieken gebruikt voor pixel-voor-pixel verwerking van foto’s, het optimaliseren voor textuur en details en het verminderen van ruis.

Video
Een van de fascinerende features is QuickTake van een nieuwe videofunctie, waarmee je gemakkelijker video’s kunt maken door lang op de cameraknop te drukken. Videokwaliteit is 4K-kwaliteit met 60 fps, evenals slow-motion, time-lapse en uitgebreid dynamisch bereik dat afhankelijk is van je voorkeur.

Frontcamera
De camera aan de voorzijde is bijgewerkt tot 12 MP met ondersteuning voor groothoek selfie, wanneer de telefoon zich in het landschap bevindt. Je kunt ook 4K-video maken met 60 fps, evenals slow motion-video’s.

Kleuren
De Pro is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder nieuwe kleuren zoals donkergroen. Het heeft ook een nieuwe geanodiseerde matte afwerking, zilver en andere aangepaste afwerking ter beschikking gesteld, waarvan Apple zegt dat deze duurzamer en waterbestendig is. Er is daarnaast Dolby Vision-audio geïnstalleerd en vele andere audioversies die Apple heeft gebruikt. Een andere nieuwe feature is ultra wide band support en snellere wifi en LTE.

Processor en batterijduur
De processor van de Pro wordt aangedreven door de nieuwe A13 Bionic-chip van Apple, die door Apple wordt aangehaald als de snelste processor ooit. Het heeft ook een nieuwe haptische aanraking in plaats van 3D-aanraking. Bovendien heeft het de langste batterijduur, want de batterij van de iPhone 11 Pro gaat wel een uur langer mee dan die van de iPhone XS. Dit biedt je het voordelen, zoals de mogelijkheid tot 18 uur video afspelen, 11 uur gestreamde video afspelen en 65 uur audio afspelen.

Reacties zijn gesloten.